Upptäck Cembrit Visualiser

Ytans textur, skivans kulör – att välja den rätta fasadlösningen för just ditt projekt kan vara knepigt. Det gäller speciellt om du inte redan har en tydlig bild av hur du vill att resultatet ska bli.
Här kan du få en försmak på hur valet mellan olika skivtyper och kulörer påverkar fasadernas uttryck. Använd vårt visualiseringsverktyg på den byggnadstyp som är mest lik ditt projekt.
Till att börja med kan du välja mellan produkterna i vår Cembrit Patina design line, men vi kommer att fylla på med våra andra fasadskivor framöver så att du kan leka med ännu fler möjligheter och uppleva hur fasadens personlighet skiftar genom att blanda skivor med olika kulörer och ytbehandlingar.

När du klickar på Starta Cembrit Visualiser kan du välja mellan sex olika byggnadstyper. Sedan får du möjlighet att skifta mellan de olika fasadskivorna i Cembrit Patina design line.
Prova och upplev hur ditt nästa projekt kan se ut!
Cembrit Patina design line är en kollektion naturliga och autentiska fasadskivor med unika egenskaper. Varje fasadskiva är lika individuell som naturen själv. De har subtila variationer och patinerar allteftersom årstiderna kommer och går och tiden passerar.


Upptäck:
  • Cembrit Patina Original – den välkända klassikern
  • Cembrit Patina Rough – den råa och sandblästrade
  • Cembrit Patina Inline – linjära, infrästa spår i skivan tillför karaktär och djup